EPCM10

La EPCM10, îmbinăm energia și cunoștințele noastre pentru furnizarea celor mai bune servicii de management de proiect de care au nevoie clienții noștri. Pe baza experienței noastre am creat o metodologie productivă și eficientă de management care ne permite să reducem la minimum impactul provocărilor care ar putea interveni. Ne angajăm cu mândrie într-o abordare orientată către client, care asigură o legătură strânsă între client, furnizori, contractori, consultanți profesionali și terțe părți, precum autoritățile locale.

Ținta noastră este să rezolvăm în mod activ provocările zilnice de inginerie concentrându-ne pe succesul proiectelor.

EPCM10 este rezultatul a peste zece ani de experiență complexă de inginerie într-o varietate largă de proiecte.
"Misiunea noastră este să gestionăm în mod inteligent investiția dumneavoastră simplificându-vă deciziile prin atitudinea noastră încrezătoare și dedicata echipă de experți recunoscuți."   Patricio Felgueiras – Director General.
Ținta EPCM10 este să ofere cele mai înalte standarde de servicii, să creeze parteneriate puternice și să devină prima alegere pentru clienții noștri.

Serviciile noastre

Planificare și
Dezvoltare Proiect

Abordăm fiecare proiect ca pe o oportunitate unică de a crea un rezultat final excepțional care depașește așteptările clientului nostru.

Mai multe

Coordonarea și
Dezvoltarea Proiectării

Experiența noastră extinsă ne arată că, crearea și dezvoltarea conceptului de bază al proiectului este unul dintre pașii cheie în abordarea noastră a managementului de proiect.

Mai multe

Management al
Dezvoltării

Echipa noastră de experți creează o stategie cuprinzătoare pentru a se asigura că clienții primesc cea mai bună distribușie a resurselor pe parcursul întregului proiect.

Mai multe

Coordonarea Autorizării
Proiectului

Pregătirea tuturor documentelor de autorizare în conformitate cu legislația națională și colectarea întregii documentații.

Mai multe

Angajarea Contractorilor și a
Furnizorilor și Gestionarea Licitațiilor

Înțelegem importanța unei gestionări eficiente a costurilor și rolul acesteia în reușita proiectului.


Mai multe

Managementul
Construcției

Experiența noastră profesională extinsă ne permite să furnizăm un pachet de instrumente și resurse pentru o planificare eficientă.

Mai multe

Supravegherea Calității în
Timpul Fazei de Construcție

De-a lungul anilor, am dezvoltat proceduri moderne de asigurarea și controlul calității pentru a furniza conformitatea fiecărei etape a proiectului.

Mai multe

Monitorizarea
Bugetului

Dinamica economică poate aduce cu ușurință provocări critice care pot împiedica în cele din urmă compania să utilizeze o politică de control a costurilor pentru proiectul de construcție.

Mai multe

Coordonarea Mediu,
Sănătate și Siguranță

Siguranța este extrem de importantă pentru EPCM10. Împreună cu partenerii noștri consultanți, alocăm toate resursele necesare pentru a asigura un mediu de lucru sigur.

Mai multe

Managementul
Clădirilor

Ne mândrim cu o abordare pe termen lung a afacerii, care ne permite să furnizăm clienților noștri servicii profesionale de management al clădirilor.

Mai multe

100%

Calitatea serviciilor

14

Clienți mulțumiți

14

Proiecte finalizate

24

Ani de experiență

CLIENȚI ȘI PARTENERI

PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI