EPCM10

La EPCM10, îmbinăm efortul și cunoștințele noastre pentru a oferi cele mai bune servicii de management de proiect de care au nevoie clienții noștri. Pe baza experienței noastre am creat o metodologie productivă și eficientă de management care ne permite să prevenim și să rezolvăm în mod adecvat toate provocările care pot apărea. Suntem mândri să avem o abordare orientată către client care ne validează ca fiind o legătură strânsă între client, furnizori, contractori, consultanți profesionali și terțe părți, precum autoritățile locale.

Ținta noastră este să rezolvăm în mod activ provocările zilnice de inginerie concentrându-ne pe succesul proiectelor.

EPCM10 este rezultatul a peste zece ani de experiență complexă de inginerie într-o varietate largă de proiecte.
"Misiunea noastră este să vă gestionăm în mod inteligent investiția simplificându-vă deciziile prin atitudinea noastră încrezătoare și dedicata echipă de experți." Patricio Felgueiras – Director General.
Ținta EPCM10 este să ofere cele mai înalte standarde de servicii, să creeze parteneriate puternice și să devină prima alegere pentru clienții noștri.
img02

Serviciile noastre

Planificare și
Dezvoltare Proiect

Vedem orice proiect ca pe o oportunitate unică de a crea un rezultat final excepțional care corespunde solicitărilor specifice ale clientului nostru.

Mai multe

Coordonare și Dezvoltare
a Designului de Proiect

Experiența noastră extinsă ne permite să afirmăm că crearea și dezvoltarea conceptului de baza a unui proiect este unul din primii pași cheie în abordarea noastră a managementului de proiect.

Mai multe

Management al
Dezvoltării

Echipa noastră de experți creează o strategie multilaterală pentru a-i asigura pe clienții noștri de cea mai bună distribuire a resurselor în cadrul întregului proiect.

Mai multe

Coordonare Licențiere
Proiect

Pregătirea tuturor documentelor de autorizare conform cu legislația tării și adunarea întregii documentații.

Mai multe

Angajarea Contractorilor și a
Furnizorilor și Gestionarea Licitațiilor

Înțelegem pe deplin importanța unei gestionări eficiente a costurilor și rolul acesteia în succesul proiectului.

Mai multe

Managementul
Construcției

Experiența noastră profesională extinsă ne permite să furnizăm un pachet panoptic de instrumente și resurse pentru a planifica și gestiona în mod eficient proiectul clientului.

Mai multe

Supravegherea Calității în
Timpul Fazei de Construcție

De-a lungul anilor, am dezvoltat proceduri performante de calitate pentru a ne asigura că fiecare stadiu de proiect respectă normele și legile aplicabile.

Mai multe

Monitorizarea
Bugetului

Dinamica economică poate aduce foarte repede provocări critice care în final pot împiedica compania să aplice o politică de control al costului pentru proiectul de construcție.

Mai multe

Coordonarea Mediu,
Sănătate și Siguranță

Siguranța este extrem de importantă pentru EPCM10. Împreună cu partenerii noștri consultanți, detașăm toate resursele necesare pentru a putea preveni orice pericol.

Mai multe

Managementul
Construcției

Ne mândrim cu o abordare a afacerii pe termen lung care ne permite să furnizăm servicii de management al construcției pentru clienții noștri.

Mai multe

-

Servicii calitative

-

Clienți mulțumiți

-

Proiecte complete

-

Ani de experiențăEcipa noastră

team Image

Patrício Felgueiras

Managing Director
team Image

Marta Alves

Senior Project Manager
team Image

Florin Ignat

Regional Manager / Project Manager
team Image

Radu Miron

Regional Manager / Project Manager

team Image

Gonçalo Drăgoi Galrinho

Senior Project Manager
team Image

Daniel Tanase

Project Manager